Ontdek de fun van een ElliptiGo

Het voelt aan als “(hard)lopen op lucht”

Fun, comfort en buitenlucht

ElliptiGo elliptische fietsen maken een zeer effectieve conditietraining mogelijk welke je buiten de fitnessclub kunt doen. De soepele beweging is low-impact voor je gewrichten maar high-impact voor je fitheid!

En wist je dat je er zelfs binnen in huis mee kunt trainen?

elliptigo-icoon5

Hoge intensiteit,
lage belasting!

elliptigo-icoon4

Comfortabele
rijderspositie

elliptigo-icoon2

Effectieve
workout

elliptigo-icoon1

One size
fits all

+
sportievelingen hebben een Elliptigo

Wat is elliptisch fietsen?

Elliptisch fietsen combineert het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer zodat u op een leuke en efficiënte manier buiten en binnen kunt trainen. Dankzij deze low-impact training werkt u aan uw algehele conditie en cardio-fitness zonder de gewrichten te belasten. De elliptische (ovaalvormige) beweging is vergelijkbaar met de beweging op een crosstrainer, maar dan leuker!

De ElliptiGo's zijn van zeer hoge kwaliteit, ontwikkeld in Californië en beschikken over 13 patenten.

Voor wie is het?

Wat als je kon hardlopen, fietsen en crosstrainen in één? Dit geeft de kracht weer van de Elliptigo. Dit maakt het geschikt voor iedereen. Jong of oud, recreant tot topsporter, maar ook de marathon beoefenaar.

Steeds meer (top)atleten trainen op de ElliptiGo om sneller te worden en blessurevrij te blijven. Ze vervangen looptrainingskilometers door ElliptiGo-kilometers om schokbelasting te verminderen en hun prestaties te verhogen met een high intensity workout.

De ElliptiGo is inzetbaar bij enkel, knie, heup, rug en nek problemen. Ideaal voor in Nederland met haar mooie fietsroutes.

_74A8217

ElliptiGo modellen

Hieronder vind je de beste Elliptigo modellen uit ons assortiment. Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

ElliptiGo ARC 8

Ervaar de fun en het comfort van elliptisch fietsen op de ElliptiGo ARC 8. Het nieuwste, lichtste en meest betaalbare model van ElliptiGo.

Met 8 versnellingen en een slank aluminium frame heeft deze ElliptiGo een compacte elliptische slag voor een fantastiche, intensieve trainingsvorm zonder schokbelastingen. Combineer fitness en fun met een pittige low impact workout! Of je nu comfortabel wilt toeren, sprinten of steile hellingen wilt beklimmen...

elliptigo-kleuren-opties1

ElliptiGo ARC 24

De ElliptiGo Arc 24 is de nieuwste compacte-pas fiets met de allerbeste prestaties. Deze ElliptiGo brengt staand fietsen naar een geheel nieuw niveau. De 24 versnellingen leveren een zijdezachte overschakeling langs het grootste versnellingenbereik van alle elliptische fietsen, een bereik van 574% ! Het geeft u optimale precisie voor het kiezen van het perfecte weerstandsniveau en cadans voor elke rit en terrein. Naast alle andere standaardfuncties, is de Arc 24 volledig uitgerust met ergonomische stuurgrepen, teenkooien en een spatbord om uw rijcomfort en prestaties te verbeteren. Als u de ultieme prestaties van een stand-up fiets verlangt, de Arc 24 levert het!

elliptigo-kleuren-opties1

ElliptiGo 8C

De ElliptiGo 8C is de meest populaire elliptische fiets in de wereld voor één reden: het is de perfecte combinatie van prijs en prestatie. Met een lange-pas lengte - vergelijkbaar met de beweging bij hardlopen - en zijn 8 versnellingen, is de 8C de elliptische fiets voor professionele atleten tot fitness fanaten en recreatieve wielrenners of sporters. Of u nu een korte intensieve rit, een lange rit of een gezellige rit wil, de 8C zal de ervaring leveren die u zoekt. Voor comfort, prestatie en de prijs: de ElliptiGo 8C bezorgt u de beste kwaliteit voor uw geld.

elliptigo-kleuren-opties4

ElliptiGo 11R

De overtreffende trap van de Elliptigo 8C: met zijn schitterende carbon aandrijfarmen met pedalen, 11 versnellingen, Shimano Alfine 11-speed naaf en neerklapbaar stuur, is de ElliptiGo 11R de lichtste, snelste en meest veelzijdige elliptische fiets. Of je nu een lange afstandsrit rijd of voluit sprint met 45 km per uur, de 11R levert de ultieme beleving en prestaties op het gebied van elliptisch fietsen.

elliptigo-kleuren-opties2

Wil je alle modellen snel vergelijken?

De brochure staat voor je klaar.

elliptigo-brochure-cover

Veelgestelde vragen